Dreis + Netlife = Sant

Vi i Dreis har jobbet lenge for å redesigne tankemodeller og kommunikasjonsstrategier på Vestlandet. Vi har hatt en tydelig verdiforankring særlig knyttet til åpenhet, nytenkning og samfunnsansvar. Vi har fått jobbe med spennende kunder i spennet mellom teknologi, kommunikasjon og konsept. Vi har gjort det i liten skala, og føler selv at vi i de syv årene som har gått, har satt spor i regionen vi er stolte av.

Nå har vi valgt å slå oss sammen med Netlife Research, som etablerer et tverrfaglig team i Bergen. Netlife er i våre øyne det mest spennende og faglig sterke miljøet i Norge innenfor brukeropplevelser, funksjonell design og digitale strategier. Netlife og Dreis blir i sum en spennende kombinasjon, som åpner mange nye muligheter – både for oss selv og kundene våre i privat og offentlig sektor.

Anders Waage Nilsen blir leder av det nye selskapet, Dreis-medarbeider Øyvind Storli Hoel går inn som innholdsrådgiver. Med på laget har vi Kjell-Morten (fagleder) Marius Hauken (designer) og Robin Sandborg (designer). Skikkelig flinke folk med gode referanser.

Vi har allerede mye å gjøre i Bergen, men er på jakt etter spennende kunder og prosjekter. Vi har vekstambisjoner og ser oss om etter flere smarte, hyggelige og visjonære hoder innen UX, innhold og digital strategi.

Spørsmål? Slå på tråden til Anders (918 14 356) eller en send en mail til waagenilsen@netliferesearch.com

Skriv et svar