a8685d461d2211e2af7822000a1fb04e_7Dreis AS utvikler frekke strategier, fengende fortellinger og fleksible nettløsninger. 

 

Information overload. Klimakrise. Digitale forretningsmodeller. Globalisering.
Vi lever i en tid til å bli svimmel av. Enten du jobber i offentlig sektor, sivilsamfunnet eller næringsliv vil du møte store endringer og flokete problemer. Vi er midt oppe i en like dyptgripende endring av samfunn og verdikjeder som den industrielle revolusjonen i sin tid var – og den skjer langt raskere.

Dette kaoset er råstoffet for friske tanker, nye posisjoner og nye løsninger. Men hvor skal du starte?

I Dreis er jobben å være stifinnere i mylderet. Vi hjelper kunder med helhetlige, fleksible strategier. Vi har teknikker for å involvere kunder og ansatte i medvirkende prosesser. Vi har lang fartstid som skribenter og tekstforfattere. Og vi lager effektive, moderne nettløsninger, og fine trykksaker.

Vi liker spørsmålstegn, og det spørsmålet vi er aller mest glade i er hvorfor?  Vi stiller det også til oss selv. Hvorfor Dreis, og ikke et av de vanlige, streite konsulentbyråene?

Dreis er personlige og ærlige. Vi vil noe mer enn å sende en feit faktura. Vi er ikke bare opptatt av den enkelte virksomhet, men også samspillet med samfunnet de er en del av. Som selskap har vi et tydelig verdiståsted. Derfor liker vi særlig godt prosjekter som gir oss høy avkastning på innsatsen – målt i samfunnsverdi.

Dreis har, gjennom erfaring fra gründerskap og prosjektledelse i offentlig sektor og organisasjonsliv, vist at vi kan levere nettopp den dype nytenkningen som kreves for å få til reell endring. Vi er annerledeshoder, som tester ut nye perspektiver, og snur opp ned på ting. Vi er strateger, som er opptatt av helhet og detaljene som differensierer. Vi er gjennomførere, med praktisk sans og nevenyttig engasjement. Men først og fremst er vi forandrere.

 

Ikke kontakt oss om du vil at alt skal bli som før.