Nettløsninger: Nettstedet tograder.no er utviklet av Dreis på oppdrag fra Norsk Klimastiftelse.

– Og mye annet. Dreis leverer nettløsninger, magasiner, informasjonsmateriell og digitale forprosjekter.

Vårt mål er at det vi leverer skal være smart laget, med så enkle midler (og lave drifts-/vedlikeholdskostnader) som mulig. Viktigst av alt: Det skal gi resultater.

Utgangspunktet vårt er alltid historiefortelling, brukeradferd og formidling – ikke avansert programmering. Nettutvikling er større enn som så. Teknologien er ikke et mål i seg selv, men et middel for å oppnå noe. Dette «noe» er vår styrke. Vi ta med oss tydelige målbilder og helheten når vi arbeider med de praktiske, kostnadseffektive løsningene.

I arbeidet med informasjonsløsninger oppstår det alltid spørsmål av strategisk karakter. Det er ikke alltid bare nettstedet som trenger redesign, vel så viktig er kanskje forretningsmodellen, historiefortellingen eller kundedialogen?

Bonusen ved å jobbe med Dreis er at du alltid får strategiske råd på kjøpet.

 

Dette leverer vi

Nettløsninger
Vi lager responsive nettsider – det vil si nettsider som automatisk tilpasser seg pc, lesebrett og mobil. Oftest basert på smart anvendelse av velkjente publiseringsløsninger i kombinasjon med sosiale medier, åpen kildekode og nyttige gratisverktøy. Hvis det trengs kompliserte integrasjoner eller tyngre modulutvikling har vi et nettverk av dyktige partnere.

Magasiner
Kall oss gjerne gammeldags, men vi elsker duften av fersk trykksverte. Vi har bred erfaring fra redaksjonell planlegging, konseptutvikling og gjennomføring. Og vi deler kontor med noen av landets beste designere.

Informasjonsmateriell
Med utgangspunkt i historiefortelling og kreative prosesser kan vi utvikle trykksaker, mikro-nettsteder, markedsmateriell eller annet digitalt eller analogt informasjonsmateriell.

Digitale forprosjekter
Vi hjelper deg å tenke ut de smarte løsningene, før du går ut i markedet for å velge leverandør! Vi kan bidra i utviklingsprosessen frem til en tydelig spesifikasjon, og bidra med ekstern prosjektledelse eller kvalitetssikring overfor andre leverandører.

 

Send oss en melding

Navn

E-postadresse

Melding